Winacties met de leveranciers

De Weddings Show

Voor aanstaande bruiden is de Weddings Show een mooie gelegenheid om kennis te maken met alle facetten van een bruiloft. Daarvoor hebben we voor jullie de beste leveranciers uit de trouwbranche uitgenodigd.

Muziek, organisatie, trouwtaarten, accessoires, trouwringen en beautytips komen allemaal aan de orde op deze gezellige avond. Je kan proeven, voelen, meekijken hoe wimperextentions geplaatst worden, make-up testen, opgemaakt worden, de nieuwste bruidsjurken uit de 2019 collecties up close bekijken én tijdens de twee modeshows kun je genieten van de hoogtepunten uit de 2019 collecties.

Wall of Fame - op de foto met jouw vriendinnen/familie

Bij binnenkomst mag je op de foto. Neem plaats voor de Wall of Fame en wordt professioneel gefotografeerd door fotograaf Tom Tomeij. Deze foto kan je dezelfde avond nog downloaden! 

Onze partners én de winacties op een rijtje

Bij deze partners maak je als aanstaande bruid kans op mooie prijzen. Dus maak kennis met deze professionals. Na de modeshows worden onder de aanwezige bruiden winnaressen getrokken door de onderstaande partners. 

tom-tomeij-bruidsfotograaf-finals-weddingshow-weddings-20-09-2018-webformaat-130-van-162-

Ben je benieuwd welke leuke prijzen er gewonnen kunnen worden? Lees hieronder verder om erachter te komen welke leveranciers aanwezig zullen zijn en welke prijzen je kan winnen!

De actievoorwaarden staan onderaan deze pagina.

Alice in Cakeland

19-001-wdd-weddings-show-24-jan-aankondiging-fb-post-alice-in-cakeland

In 2010 opende Alice in Cakeland haar winkel om Amerikaanse cupcakes naar Nederland te brengen. Alice in Cakeland verheugt zich erop om jullie te helpen bij de speciale dag en deze nog zoeter te maken met hun heerlijke creaties! Bij Alice in Cakeland zijn ze gespecialiseerd in het maken van cupcake torens en bruidstaarten, en zijn ze blij om een ​​zoet ontwerp helemaal voor jullie te personaliseren. Tijdens de Weddings show kan je lekkere bites proeven!

Tijdens de Weddings Show kan je van Alice in Cakeland een adviesgesprek en €50 korting op je bruidstaart winnen!

Wedding & Planning

18-188-wdd-wshow-template-post-aankondiging-wedding-en-planning

Wiesje van Wedding & Planning is al sinds 2006 verantwoordelijk voor de organisatie van exclusieve huwelijken in binnen- en buitenland. Ze biedt bruidsparen een huwelijksdag die al hun verwachtingen overtreft. Tijdens de Weddings Show legt ze jou haarfijn uit waar je allemaal op moet letten bij het plannen van jullie bruiloft.

 Tijdens de Weddings Show kan je van Wedding & Planning een adviesgesprek t.w.v. € 250 winnen! 

Reveal your Beauty

reveal-your-beauty-50eu-20sep

Selena van Reveal your Beauty geeft je tips die alleen een topvisagist zoals zij kan geven. Al jaren is ze werkzaam als visagist voor bruiden, maar ook in de film- en televisiewereld is ze een bekende naam. Tijdens de workshop kun je een mini make-over bij haar laten doen.

Tijdens de Weddings Show kan je van Reveal your Beauty een make-up pakket winnen van het bekende make-up merk Mac.

Abrazi 

abrazi

Abrazi is een jong en dynamisch bedrijf dat in 2003 in Nederland van start is gegaan met het maken van sieraden met de focus op bruidsmode. Ook Weddings bruiden zijn gek van dit luxe merk. Met hun prachtige Swarovski sieraden is het de perfecte finishing touch voor je bruidslook.

Abrazi biedt als prijs xxx

Swinging - Edwin Monteyn en Born Sanders

18-188-wdd-wshow-template-post-aankondiging-swinging

Evenementenbureau Swinging.nl heeft jarenlange ervaring met artiesten boeken en het verzorgen van muziek voor bruiloften, feesten en bedrijfsfeesten! Edwin Monteyn wordt altijd begeleid door een live pianist of gitarist en levert maatwerk voor de muzikale invulling van jullie huwelijksceremonie en evenement. Als zanger heeft hij veel ervaring met het verzorgen van muziek tijdens huwelijksceremonies, borrels en feestavonden. 

Tijdens de Weddings Show kan je van Swinging een gepersonaliseerd bruidslied t.w.v. € 150 winnen! Voorafgaand jullie bruiloft kunnen Edwin en Born samen in de studio jullie favoriete liedje opnemen met eventueel aangepaste tekst, speciaal voor jullie gescheven. Deze opname kan gebruikt worden als muziek voor onder jullie trouwvideo, als audio uitnodiging, als bedankje of natuurlijk gewoon om als bruidspaar te bewaren. 

Geniet gedurende de hele Weddings Show van het optreden van deze heren!

Tom Tomeij Fotografie

18-188-wdd-wshow-template-post-tom-tomeij

Tom Tomeij Fotografie is een echt amiliebedrijf. Tom Tomeij is samen met zijn vader, zussen en vriendin thuis op verschillende vakgebieden binnen de trouwbranche. Hij zorgt altijd voor unieke foto’s waarbij je echt waar voor je geld krijgt! Als je op zoek bent naar een professionele en enthousiaste trouwfotograaf dan ben je bij Tom aan het juiste adres. Lees maar eens zijn reviews! Check de website voor meer portfolio foto's: tomtomeij.nl
 
Tijdens de Weddings Show kan je van Tom Tomeij een trouwalbum t.w.v. € 350 met daarin prachtige foto's van jullie bruiloft winnen! 

Frans Tomeij - Weddingfilmer

18-188-wdd-ws-template-post-frans-tomeij

Laat je bruiloft gefilmd worden, bewegende beelden zijn belangrijker dan ooit! Frans Tomeij, Weddingfilmer, is een professional die jaarlijks meer dan 50 bruiloften filmt. Samen met dochters en schoonzoon zijn ze allemaal thuis op verschillende vakgebieden in de trouwbranche. Als jij je bruiloft wil laten filmen ben je bij Weddingfilmer zeker op het goede adres. Zo bieden ze de service 'same day edit' waarbij je bruiloft op de dag gefilmt wordt en je aan je avondgasten diezelfde dag jullie bruiloft kan laten zien! Voor portfolio video's kijk op: Weddingfilmer.nl.
Let ook op de combinatie pakketten met fotograaf Tom Tomeij voor leuke aanbiedingen!
 
Tijdens de Weddings Show kan je van Frans Tomeij een pre-wedding loveshoot t.w.v. € 299 winnen! Ideaal om voorafgaand je bruiloft al beeldmateriaal te hebben die je tijdens jullie  bruiloft kan gebruiken. 
 
Weddingfilmer zal de hele workshop filmen, zodat je deze later nog terug kan kijken!

Wimpers & Waxen

18-118-wdd-wshow-template-post-aankondiging-wimpers-en-waxen

Wimpers & Waxen is dé expert in Rotterdam op het gebied van wimperextensions, waxen en schoonheidsbehandelingen. De wimperextensions worden met precisie gezet en door de ruime ervaring is de kwaliteit hoog. Je ogen zullen groter en nog verleidelijker zijn op jouw trouwerij. Je hoeft ook niet bang te zijn dat de wimpers niet zullen houden, want ze zitten wel tot 3 weken, dus ook tijdens je huwelijksreis kun je volop genieten van mooie lange wimpers. Ook waxen is een specialiteit. Als toekomstige bruid kan je voor verschillende behandelingen bij Wimpers & Waxen terecht! Met een 9,1 op treatwell behoort Wimpers & Waxen tot de beste salons in Nederland.

Tijdens de Weddings Show kunnen aanstaande bruiden van Wimpers & Waxen een nieuwe set wimperextension set winnen, zodat jouw wimpers er prachtig zullen uitzien tijdens jullie bruiloft! Gracia zal tijdens de Weddings Show een demonstratie geven zodat je kan meekijken hoe zij werkt en wat het resultaat is!

DJ4ALL - Patrick Nobbenhuis

18-188-wdd-wshow-template-post-dj4all

Hebben jullie trouwplannen en zijn jullie nog op zoek naar een geschikte DJ? Gegarandeerd een volle dansvloer met een DJ van DJ4ALL! Tijdens de workshop kun je alvast genieten van de sfeermakende kwaliteiten van de DJ Patrick Nobbenhuis van DJ4ALL door een bijzondere muzikale aankleding van de avond.

Tijdens de Weddings Show kan je van DJ4ALL twee LED-uplights winnen om een zaal meer in de feestsfeer te brengen tijdens jullie bruiloft. 

 Geniet van de dansmuziek tijdens de Modeshows!

De actievoorwaarden

  • De prijs kun je verzilveren bij aankoop van een trouwjurk bij Weddings
  • Om de prijs te kunnen verzilveren dien je bij de desbetreffende leverancier een aankoop te doen
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd
  • De winnaressen worden bekend gemaakt tijdens de Weddings Show
  • De prijs is te claimen tot een jaar na winnen van de prijs