Winacties met de leveranciers

De Weddings Show

Voor aanstaande bruiden is de Weddings Show een mooie gelegenheid om kennis te maken met alle facetten van een bruiloft. Daarvoor hebben we voor jullie de beste leveranciers uit de trouwbranche uitgenodigd.

Muziek, organisatie, trouwtaarten, accessoires, trouwringen en beautytips komen allemaal aan de orde op deze gezellige avond. Je kan proeven, voelen, meekijken hoe wimperextentions geplaatst worden, make-up testen, opgemaakt worden, de nieuwste bruidsjurken uit de 2019 collecties up close bekijken én tijdens de twee modeshows kun je genieten van de hoogtepunten uit de 2019 collecties.

Wall of Fame - op de foto met jouw vriendinnen/familie

Bij binnenkomst mag je op de foto. Neem plaats voor de Wall of Fame en wordt professioneel gefotografeerd door trouwfotograaf Tom Tomeij. Deze foto kan je dezelfde avond nog downloaden! 

Onze partners én de winacties op een rijtje

Bij deze partners maak je als aanstaande bruid kans op mooie prijzen. Dus maak kennis met deze professionals. Na de modeshows worden onder de aanwezige bruiden winnaressen getrokken door de onderstaande partners. 

tom-tomeij-bruidsfotograaf-finals-weddingshow-weddings-20-09-2018-webformaat-130-van-162-

Ben je benieuwd welke leuke prijzen er gewonnen kunnen worden? Lees hieronder verder om erachter te komen welke leveranciers aanwezig zullen zijn en welke prijzen je kan winnen!

De actievoorwaarden staan onderaan deze pagina.

Alice in Cakeland

19-001-wdd-weddings-show-24-jan-aankondiging-fb-post-alice-in-cakeland

In 2010 opende Alice in Cakeland haar winkel om Amerikaanse cupcakes naar Nederland te brengen. Alice in Cakeland verheugt zich erop om jullie te helpen bij de speciale dag en deze nog zoeter te maken met hun heerlijke creaties! Bij Alice in Cakeland zijn ze gespecialiseerd in het maken van cupcake torens en bruidstaarten, en zijn ze blij om een ​​zoet ontwerp helemaal voor jullie te personaliseren. Tijdens de Weddings show kan je lekkere bites proeven!

Tijdens de Weddings Show kan je van Alice in Cakeland een adviesgesprek en €50 korting op je bruidstaart winnen!

Wedding & Planning

18-188-wdd-wshow-template-post-aankondiging-wedding-en-planning

Wiesje van Wedding & Planning is al sinds 2006 verantwoordelijk voor de organisatie van exclusieve huwelijken in binnen- en buitenland. Ze biedt bruidsparen een huwelijksdag die al hun verwachtingen overtreft. Tijdens de Weddings Show legt ze jou haarfijn uit waar je allemaal op moet letten bij het plannen van jullie bruiloft.

 Tijdens de Weddings Show kan je van Wedding & Planning een adviesgesprek t.w.v. € 250 winnen! 

Reveal your Beauty

18-188-wdd-wshow-template-post-aankondiging-reveal-your-beauty

Selena van Reveal your Beauty geeft je tips die alleen een topvisagist zoals zij kan geven. Al jaren is ze werkzaam als visagist voor bruiden, maar ook in de film- en televisiewereld is ze een bekende naam. Tijdens de workshop kun je een mini make-over bij haar laten doen.

Tijdens de Weddings Show kan je van Reveal your Beauty een make-up pakket winnen van het bekende make-up merk Mac.

Viva Bridal Jewelery

template-post-viva-1

 

Tijdens de Weddings Show kun je van Viva Bridal een voucher t.w.v. 49,95 winnen!  

 

Marry-On

template-post-marry-on

 

 

Tijdens de Weddings Show kan je van Marry-On een korting van € 50,00 winnen.

 

 

 Abrazi 

abrazi

Abrazi is een jong en dynamisch bedrijf dat in 2003 in Nederland van start is gegaan met het maken van sieraden met de focus op bruidsmode. Ook Weddings bruiden zijn gek van dit luxe merk. Met hun prachtige Swarovski sieraden is het de perfecte finishing touch voor je bruidslook.

 

Swinging - Edwin Monteyn en Born Sanders

18-188-wdd-wshow-template-post-aankondiging-swinging

 

Evenementenbureau Swinging.nl heeft jarenlange ervaring met artiesten boeken en het verzorgen van muziek voor bruiloften, feesten en bedrijfsfeesten! Edwin Monteyn wordt altijd begeleid door een live pianist of gitarist en levert maatwerk voor de muzikale invulling van jullie huwelijksceremonie en evenement. Als zanger heeft hij veel ervaring met het verzorgen van muziek tijdens huwelijksceremonies, borrels en feestavonden. 

Tijdens de Weddings Show kan je van Swinging een gepersonaliseerd bruidslied t.w.v. € 150 winnen! Voorafgaand jullie bruiloft kunnen Edwin en Born samen in de studio jullie favoriete liedje opnemen met eventueel aangepaste tekst, speciaal voor jullie gescheven. Deze opname kan gebruikt worden als muziek voor onder jullie trouwvideo, als audio uitnodiging, als bedankje of natuurlijk gewoon om als bruidspaar te bewaren. 

Geniet gedurende de hele Weddings Show van het optreden van deze heren!

Tom Tomeij Fotografie

template-post-tom-tomeij

 

Tom Tomeij Fotografie is een echt familiebedrijf. Tom Tomeij is samen met zijn vader, zussen en vriendin thuis op verschillende vakgebieden binnen de trouwbranche. Hij zorgt altijd voor unieke foto’s waarbij je echt waar voor je geld krijgt! Als je op zoek bent naar een professionele en enthousiaste trouwfotograaf dan ben je bij Tom aan het juiste adres. Lees maar eens zijn reviews! Check de website voor meer portfolio foto's: tomtomeij.nl
 
Tijdens de Weddings Show kan je van Tom Tomeij een trouwalbum t.w.v. € 350 met daarin prachtige foto's van jullie bruiloft winnen! 

DJ4ALL - Patrick Nobbenhuis

18-188-wdd-wshow-template-post-dj4all

Hebben jullie trouwplannen en zijn jullie nog op zoek naar een geschikte DJ? Gegarandeerd een volle dansvloer met een DJ van DJ4ALL! Tijdens de workshop kun je alvast genieten van de sfeermakende kwaliteiten van de DJ Patrick Nobbenhuis van DJ4ALL door een bijzondere muzikale aankleding van de avond.

Tijdens de Weddings Show kan je van DJ4ALL twee LED-uplights winnen om een zaal meer in de feestsfeer te brengen tijdens jullie bruiloft. 

 Geniet van de dansmuziek tijdens de Modeshows!

De actievoorwaarden

  • De prijs kun je verzilveren bij aankoop van een trouwjurk bij Weddings
  • Om de prijs te kunnen verzilveren dien je bij de desbetreffende leverancier een aankoop te doen
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd
  • De winnaressen worden bekend gemaakt tijdens de Weddings Show
  • De prijs is te claimen tot een jaar na winnen van de prijs