Weddings Show

De Weddings Show 2019 - 2020 

Voor aanstaande bruiden is de Weddings Show een mooie gelegenheid om kennis te maken met alle facetten van een bruiloft. Daarvoor hebben we voor jullie de beste leveranciers uit de trouwbranche uitgenodigd.

Muziek, organisatie, trouwtaarten, accessoires, trouwringen en beautytips komen allemaal aan de orde op deze gezellige avond. Je kan proevenvoelenmake-up testen, opgemaakt worden, optredens bekijken en natuurlijk de nieuwste bruidsjurken uit de 2020 collecties up close bekijken.

Dress to impress, want bij aankomst kun je op de foto bij de Wall of Fame, en worden jullie professioneel gefotografeerd door trouwfotograaf Tom Tomeij!

Deze leuke, GRATIS, spannende én leerzame avond zal altijd plaatsvinden op een donderdagavond van 19:00 tot 21:00 uur.

Nieuwe data 2019:

aanmelden

 

 

Alle 11 redenen om langs te komen op een rij:

 1. Kennismaking met Weddings bruidsmode en de fantastisch inrichting van de winkel
 2. Lekker rondkijken in de rekken vol met prachtige trouwjurken
 3. Modeshows met highlights van de nieuwe 2019 collectie!
 4. Al je vragen over trouwjurken worden beantwoord: welk silhouet staat bij jouw figuur? Welke kleur? De stylistes staan voor je klaar en weten precies wat jou mooi staat! Het zal je verbazen!
 5. Ontmoet de leukste leveranciers voor jullie trouwdag 
 6. Aanstaande bruiden maken kans op hele mooie prijzen
 7. Geniet van een live optreden
 8. Demonstratie wimperextentions en visagie
 9. Proeven bruidslekkernij
 10. Jij en je vriendinnen/familie kunnen professioneel gefotografeerd worden bij de Wall of Fame en download nog dezelfde avond jullie foto! (Tip vergeet je niet te kleden voor de foto)
 11. Vang jij het boeket aan het einde van de avond? Dan win je een mooie prijs!

workshop-rapportage-weddinggs-tom-tomeij-trouwfotograaf-hd-web-174-2

 

De leveranciers

Deze trouwspecialisten zijn aanwezig op de Weddings Show: 

Schaap & Citroen - Christian Bauer

 christian-bauer-hoofdfoto

Schaap en Citroen is een Nederlands juweliershuis met een rijke historie die teruggaat tot het jaar 1888. Inmiddels heeft Schaap en Citroen met 10 vestigingen in de grote steden, waaronder: Amsterdam, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Rotterdam en Utrecht landelijke dekking verkregen. Het juweliershuis richt zich op de toekomst zonder traditionele waarden uit het oog te verliezen. Tijdens de Wedding Show presenteert Schaap en Citroen haar prachtige collectie trouwringen. Doe alvast inspiratie op voor de grote dag!

 

Alice in Cakeland

alice-in-cakeland

Alice in Cakeland is de eerste Amerikaanse cupcakery in Nederland en ze hebben meer dan 35 smaken voor hun (bruids)taarten en cupcakes! Alice in Cakeland verheugt zich erop om jullie te helpen bij de speciale dag en deze nog zoeter te maken met hun heerlijke creaties! Bij Alice in Cakeland zijn ze gespecialiseerd in het maken van cupcake torens en bruidstaarten, en zijn ze blij om een ​​zoet ontwerp helemaal voor jullie te personaliseren.

Reveal your Beauty

14369031-637414946421376-1259048264-n

Selena van Reveal your Beauty geeft je tips die alleen een topvisagist zoals zij kan geven. Al jaren is ze werkzaam als visagist voor bruiden, maar ook in de film- en televisiewereld is ze een bekende naam. Tijdens de workshop kun je een mini make-over bij haar laten doen.

 

 awards-nr1-1
 
Awardwinning trouwfotograaf Tom Tomeij Fotografie zie je de hele avond in actie. Ook maakt hij van jou en je entourage een professionele foto voor de Wall of Fame. Tom Tomeij is samen met zijn vader, zussen en vriendin thuis op verschillende vakgebieden binnen de trouwbranche. Hij houdt van zijn vak en je kan hem boeken als je gaat trouwen. Hij zorgt altijd voor unieke foto’s waarbij je echt waar voor je geld krijgt!
 
Check de website voor meer over Tom en zijn prachtige foto's: tomtomeij.nl
 

Frans Tomeij - Weddingfilmer

Frans Tomeij Weddingfilmer Weddings

Laat je bruiloft gefilmd worden! Frans Tomeij, Weddingfilmer, is net als Tom Tomeij fotografie een echt familiebedrijf. Samen met zijn dochters, zoon en schoonzoon zijn ze allemaal thuis op verschillende vakgebieden in de trouwbranche. Als jij je bruiloft wil laten filmen ben je bij Weddingfilmer zeker op het goede adres. Zo bieden ze de service 'same day edit' waarbij je bruiloft op de dag gefilmd wordt en je aan je avondgasten diezelfde dag jullie bruiloft kan laten zien!
 
Voor portfolio video's kijk op: Weddingfilmer.nl
 

Viva Bridal Juwelery

 post
  

Laat je betoveren door onze prachtige bruidssieraden! Viva Jewellery heeft speciaal voor de bruidsbranche een uniek concept ontwikkeld; de Viva Bridal collection. Deze chique collectie is verdeeld in 5 verschillende lijnen; Glamour, Urban, Bohemian, Vintage en Romantic. Voor een bruid is de bruiloft één van de mooiste dagen in haar leven. Onze sieraden zijn een stijlvolle ‘finishing touch’.  

 

Marry on

screenhunter-45
  

Ben je bereid om met een open hart jullie levens te verbinden, jullie dromen waar te maken, jullie avonturen te omhelzen en samen herinneringen te maken? Wanneer het antwoordt JA is, beloof ik jullie een ceremonie die gevuld is met liefde en de juiste dosis humor. Tik me op mijn schouder gedurende de Weddings Show, dan leg ik je graag uit wat de mogelijkheden zijn voor een wettelijk of ceremonieel huwelijk. 

Net dat kleine beetje meer…..

 

 

DJ4ALL - Patrick Nobbenhuis

dj4-all

Hebben jullie trouwplannen en zijn jullie nog op zoek naar een geschikte DJ? Gegarandeerd een volle dansvloer met een DJ van DJ4ALL! Tijdens de workshop kun je alvast genieten van de sfeermakende kwaliteiten van de DJ Patrick Nobbenhuis van DJ4ALL door een bijzondere muzikale aankleding van de avond.

 

Data Weddings Show