Waarom kiezen voor Weddings?

10 redenen waarom Weddings de beste keuze voor jou is!

 

oppervlakte-2 

1. Weddings heeft een grote hoeveelheid merken en collecties in huis en dat betekent: héél veel keus! Trouwjurken van onder andere Enzoani, Essense of Australia, Ladybird, Pronovias en Rosa Clará zijn te vinden in onze winkel.

prijswinnaar

 2. Weddings is verkozen tot beste bruidsmodezaak van 2017-2018 door toptrouwbedrijven. In 2013 is Weddings opgericht en sinds dat jaar is Weddings al 3 keer uitgeroepen tot beste bruidsmodezaak. En Weddings is een awardwinning bruidsmodezaak en is verkozen tot beste bruidsmodezaak van 2016, 2017 en 2018 door toptrouwlocaties. 

loyalty-member-card

3.  Weddings maakt gebruik van een loyalty member card, waarmee je kunt profiteren van acties, aanbiedingen en kortingen van onze bevriende leveranciers.

budgetten-1

4. Heb je een maatje meer? Of een beperkt budget? Maak je geen zorgen. Bij Weddings weten we dat niet iedereen maat 36 heeft en dat the sky qua budget niet altijd de limit is. Kom langs en wij helpen je verder.

champagne-barinteractieve-spiegels

5. Een trouwjurk shoppen doe je meestal maar één keer. Wij maken er een echt feestje van. We hebben daarom ruime privépasruimten ingericht met interactieve spiegels waarbij je in alle rust kunt passen, gezellig met vriendinnen of familieleden erbij. Een geslaagde shopsessie kun je na afloop vieren in de champagnebar.

catwalk

6. Weddings heeft een 30 meter lange catwalk, waarbij je jouw droomtrouwjurk uitgebreid kan showen aan je vriendinnen of familieleden.

 kleerhangertje

7. Weddings is een CBW-erkende bruidsmodezaak. Dat houdt in dat je een ‘veilige’ aankoop doet, als je een trouwjurk bij Weddings koopt.

hele-outfit

8. Weddings is ingericht volgens het one-stop-shop concept: Álles wat je nodig hebt om er prachtig uit te zien op de grote dag, vind je bij ons onder één dak. In onze accessory room vind je álle mogelijke accessoires die je ter plekke kunt passen bij jouw jurk.

eigen-atelierjurken-aanpassen

9. Weddings heeft een eigen atelier, waar speciaal voor de bruidsmode opgeleide coupeuses de jurk van de dromen kunnen aanpassen naar jouw wensen. Heb je liever een haltertop in plaats van strapless? Of een bijpassend jasje in dezelfde stof? Het is geen enkel probleem.

 bekend-van-tv

10. Weddings is bekend van TV en voorziet je al van inspiratie nog vóórdat je bij ons langs bent geweest. Via Facebook, Twitter, Pinterest, Instagram, onze blog en ons Weddings magazine delen we de mooiste foto’s, moodboards en tips om van jouw trouwdag een onvergetelijk feest te maken.